22 Juni 2009

Ojoj, nu är det verkligen inte mycket tid till bloggen. Har inte hunnit uppdatera sen 19/6. Mycket har hänt - men jag har inte tid att säga allting. Kan iallfall berätta lite om midsommar som varit.

Under dagen for jag, Christoffer och Walle till Öjebyn och åt fläskfilé och gorgonsola hos Betty, jätte gott var det - efterlängtat med! Sen så blev det jordgubbar och glass - godaste på hela sommaren är det! Sen så blev vi så trötta så vi for hem. Men då var Christoffer plötsligt inte trött då vi kom hem så vi bestämde oss för att fara och hälsa på i Tällträsk hos Christoffers släkt på hans pappas sida. Där blev vi gode så länge, vi fick smaka på lite kött där och se då dom spelade kubb samt annat. Christoffer var ute och fiskade med sin pappa typ hela kvällen så vi tjejer satt inne i stugan med alla andra.

Men jag har inte tid att skriva mera, får bli en annan gång. För vi ska om en halvtimme vara hos Emma och hämta upp henne och Robin sen köra dom till Boden för att hämta upp en hund till Robin. Ska bli kul, hade en bra dag.

Det är föresten superskönt ute - varmt och mysigt! Dags att dra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0